Compania AMCO a realizat in anul 2014 cu fonduri Europene, unul din cele mai complete studiouri foto-video din centrul tarii
Atat ca si tehnologie cat si ca spatiu, studioul poate asigura la standardele Europene servicii de fotografie si filmare.

Foto video

Canon 5D Mark 2
Canon EOS 5D Mark II este un model de aparat profesional, compact si performant, cu un senzor CMOS Full Frame (35mm) si posibilitate de filmare Full HD
Canon EOS 5D Mark 2
Canon EOS 1D Mark IV este un model profesional, capabil sa fotografieze cu 10 cadre pe secunda la o sensibilitate ISO maxima de 102.400, ideal pentru fotografia de sport si actiune, dotat cu senzor crop factor 1.3x.
Phase One 645 DF+
Phase One 645 DF+ este o camera pe format mediu pentru fotografii si studiourile foto profesionale de top.


  
Obiectiv Canon 70-200
Canon EF 70-200mm f/4L USM este un teleobiectiv cu zoom de inalta performanta. Asigura calitatea excelenta a imaginii in situatii din cele mai diverse.


Obiectiv Canon 24-70
Canon EF 24-70mm f/2.8 II L USM este urmasul popularului EF 24-70mm. Acest obiectiv foto vine cu o noua constructie pentru a raspunde la doua dintre cele mai frecvente cereri ale clientilor.
Obiectiv Canon wide 16-35
Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM este un obiectiv foto superangular rapid care ofera o excelenta perfomanta periferica pe intreg intervalul de marire. Ideal pentru fotojurnalism, fotografii de arhitectura si de eveniment, unde este necesar sa va apropiati de subiect, sau cand nu aveti prea mult spatiu de desfasurare.
  
Studioul este echipat cu 10 Lumini profoto de 1000w, masa de produs, numeroase fundaluri, cort pentru fotografie produs, toata gama de obiective pentru Canon si Mamiya, burduf macro, precum si toate accesoriile necesare oricarei sedinte foto (set complet de softboxuri griduri si alte accesorii)